گروه اقتصادی:قرارگیری در آستانه مراسم های ملی و مذهبی، همواره بازار ایران را از لحاظ گوناگون تحت تاثیر قرار میدهد؛ این تغییر از میزان تولید در هر بخش و خدمات در صنوف مرتبط آغاز شده و تا مسئله مصرف و در نهایت قیمتی که کالاها و خدمات به بازار عرضه میشوند، ادامه دارد.
به ...
گروه علمی:سکته جز خطرناکترین اتفاقات در زندگی انسان ها است، اما شما میتوانید با رعایت نکاتی در زندگی روزمره از بروز این اتفاق جلوگیری کنید و بدن سالم تری داشته باشید.به گزارش بهداشت نیوز، پایین آوردن فشار خون بهترین راه برای محافظت از بدن در برابر سکته است. همچنین پیروی کردن از این موارد در رژیم ...
گروه علمی:داشتن یک رژیم غذایی سالم یکی از راههای بهینهسازی گردش خون یا جریان خون است.به گزارش ایسنا،خون مانند بزرگراه در سرتاسر بدن انسان جاری است و مواد مغذیِ مهم و اکسیژن را به همه اندامها و بافتها از قلب و مغز گرفته تا ماهیچهها و پوست میرساند.
برخی از غذاها ...
گروه سلامت:خون مانند بزرگراه در سرتاسر بدن انسان جاری است و مواد مغذیِ مهم و اکسیژن را به همه اندامها و بافتها از قلب و مغز گرفته تا ماهیچهها و پوست میرساند.به گزارش ایسنا ، داشتن یک رژیم غذایی سالم یکی از راههای بهینهسازی گردش خون یا جریان خون است. برخی از غذاها ...
گروه سلامت:یکسری خوراکی را نباید با معده خالی مصرف کنید، چراکه معدهتان ضعیف و بیمار میشود.به گزارش خبرآنلاین، برخی خوراکیها را هرگز موقع گرسنگی نباید مصرف کنید، چراکه به دستگاه گوارش و بهویژه معدهتان صدمه میزند. از این خوراکیها باید به موارد زیر اشاره کرد:
...
گروه سلامت:آبرسانی به بدن برای سلامت عمومی ضروری است، در حالی که آب منبع اصلی برای آبرسانی به بدن است ، برخی از غذاها نیز می توانند به میزان قابل توجهی به نیازهای هیدراتاسیون روزانه کمک کنند.به گزارشهمشهری آنلاین در این مطلب، پنج غذای آبرسان را بررسی میکنیم که نه تنها مزه آنها لذت بخش است ...
گروه علمی:نتایج تحقیقاتی که این هفته در مجله The Lancet Europe منتشر شد، نشان میدهد غذاهای فوق فرآوری شده گیاهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را تا ۵ درصد و خطر مرگ زودرس را تا ۱۳ درصد افزایش میدهد.
به گزارش ایسنا،غذای فوقفرآوریشده (Ultra-Processed Foods) به غذاهایی ...
گروه اقتصادی: فائو روز جمعه (۷ ژوئن) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ماه می به طور میانگین ۱۲۰.۴ واحد بود که ۰.۹ درصد نسبت به سطح آوریل افزایش داشت. با این حال، شاخص ماه می ۳.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود.
به گزارش ایسنا، شاخص فائو در ماه فوریه به پایینترین ...
گروه سلامت:فریزر وسیله خوبی برای نگهداری از مواد غذایی است اما فراموش نکنید که همه مواد غذایی را هم نمیتوان در فریزر گذاشت.به گزارش ایسنا، استفاده از فریزر باعث صرفهجویی در زمان و هزینه میشود و کمک میکند تا موادغذاییِ فصلهای مختلف را نگهداری کنیم. با این وجود بعضی از موادغذایی ...
گروه اقتصادی:بالا بودن سرعت تحولات اقتصادی و شکلگیری پدیدههای جدید در بازارها، در قرن بیست و یکم تنها به ایران محصور نشده و در تمامی کشورها به وضوح قابل مشاهده است. این تغییرات، سبکهای زندگی افراد را نیز تحت تأثیر قرار میدهد؛ برخی از آنها زودگذر و تعدادی دیگر ماندگارترند....
گروه علمی:رفلاکس اسید معده به مری، یک بیماری شایع است که باعث برگشت اسید از معده به مری میشود؛ با علائم درد قفسه سینه، تنگی نفس، آروغ ترش، و احساس سوزش در قفسه سینه و گلو.به گزارش همشهری آنلاین، از آنجا که رفلاکس مشکل اسید اضافی در معده است، منطقی است که غذاهایی که میخوریم می توانند علائم ...
گروه سلامت:یکی از بهترین شیوههای نگهداری مواد غذایی، فریز کردن است. فریزر سبب صرفهجویی در زمان و هزینه میشود و کمک میکند تا مواد غذایی فصلهای گوناگون را نگهداری داریم.
سیب زمینی
سیب زمینی دارای حجم بالایی آب است، به همین علت در فریزر یخ میزند و بافت ...
گروه علمی:چند مورد از بهترین غذاهایی که مغز و حافظه را تقویت میکنند و سلامت آن را ارتقا میدهند، در ادامه به شما معرفی شدهاند:
توتها
آنتی اکسیدانهای موجود در توتها به بهبود ارتباط بین سلولهای مغز، تقویت یادگیری و حافظه، جلوگیری یا به تأخیر انداختن زوال شناختی ...
گروه علمی:رونالد کراوس»،ستاد دانشگاه کالیفرنیا میگوید بین گونههای مختلف چربیهای اشباعشده موجود در غذاها، به نظر میرسد چربی محصولات لبنی برای بدن مفید است، از جمله انواعی که با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری سرخرگ کرونری مرتبط هستند.
به گزارش ایسنا،...
گروه سلامت:فریز کردن مواد غذایی با توجه به نوع ماده ی غذایی بایستی انجام شود. برخی از مواد غذایی با نگهداری در فریزر علاوه بر از دست دادن خواص تبدیل به سمی می شوند که ما وارد بدنمان می کنیم.
به گزارش برنا،فریز کردن مواد غذایی و نگهداری صحیح آنها با توجه به نوع ماده ی غذایی متفاوت ...
گروه سلامت:دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی گفت: از مصرف قوطی کنسروهایی با سطح چرب، باد کرده، دارای نشتی و یا با ظاهر غیر نرمال و دارای کف جدا پرهیز کنید.به گزارش مهر، سعیده شجاعی علیآبادی درباره مصرف کنسروهای آماده مصرف مثل ربگوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تنماهی و ضرب...
گروه سلامت:رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: افراد زیادی وجود دارند که در فصل بهار با آلرژی فصلی مواجه میشوند و لازم است در طی این مدت از مواد غذایی آلرژی زا پرهیز کنند.
به گزارش ایسنا،سیده سمیه اصغری بیان کرد: آلرژی فصلی که در فصل بهار و تابستان بیشتر ...
گروه سلامت: کمتر کسی می داند که برخی مواد غذایی برای صبحانه مناسب نیستند، چون نباید با معده ی خالی خورده شوند.به گزارش عصرایران،عدر ادامه ابتدا از مواد غذایی ای خواهیم گفت که باید از خوردن آن ها با معده ی خالی پرهیز کنید و بعد از آن، مواد غذایی ای را معرفی خواهیم کرد که می توان آن ها را با معده خالی ...
گروه اقتصادی:مرکز پژوهشهای مجلس در یک گزارش جامع ابعاد فقر در سال۱۴۰۱ را با جزئیات ارائه کرد.به گزارش دنیای اقتصاد، برخی از نکات این گزارش قابل تامل است. این گزارش میگوید که میزان مصرف کالری نیمی از جمعیت ایرانیها در سال۱۴۰۱ کمتر از حد استاندارد (یعنی ۲۱۰۰کالری در روز) است. از سوی ...
گروه سلامت:مواد غذایی خمیرمایه دار باعث تحریک جداره معده می شوند و ممکن است باعث نفخ شوند.به گزارش عصر ایران،کمتر کسی می داند که برخی مواد غذایی برای صبحانه مناسب نیستند، چون نباید با معده ی خالی خورده شوند.عدر ادامه ابتدا از مواد غذایی ای خواهیم گفت که باید از خوردن آن ها با معده ی خالی پرهیز کنید ...